Sprache

You are not logged in.

201

Sunday, February 15th 2015, 10:19pm

merak ettım bılen varmı

SIZLERDE FARKETTINIZMI BAZI SATIŞ VEYA MÜBADELE BÖLÜMLERİNDE MALI KOYANIN ISMI YAZMIYOR NICIN BILEN VARMI VARSA CEVAP YAZABILIRMI :?:
IYI OYUNLAR

202

Monday, February 16th 2015, 3:26pm

Pırlanta sayesinde oluyor sanırım. Belki premium alarak da olabilir.

203

Monday, February 16th 2015, 3:57pm

SIZLERDE FARKETTINIZMI BAZI SATIŞ VEYA MÜBADELE BÖLÜMLERİNDE MALI KOYANIN ISMI YAZMIYOR NICIN BILEN VARMI VARSA CEVAP YAZABILIRMI :?:
IYI OYUNLAR
Premium hesabı aktif olan kişilerin ihaleye/mübadeleye sunduğu lotlarda isim gözükmüyor "-" şöyle bir işaret oluyor.

204

Monday, February 16th 2015, 7:07pm

Düzeltme

Bouquet of Discord Bouquet görevinde 10 pear değil 100 pear istiyor.Sadece söyliyim dedim.İyi Oyunlar.

205

Tuesday, February 17th 2015, 6:10pm

Stage III «Yeti Winter Games» (Aşama III «Yeti Kış Oyunları»)

Bu aşama ile birlikte yapabileceğimiz 6 yeni tekrarlanabilir görev daha eklenmiştir. Bunları aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz.(Görevlerin yerlerini daha rahat bulmanız için görev isminin yanına bölgesini yazacağım.)

Fishing Tournament in the Winter Games (Fisherman's Island)

Tauna bize bir Olta veriyor ve bu olta ile Fisherman's Island bölgesinde balık toplamamızı istiyor. Burdaki amaç biraz şanslı olup yüksek kilogramlı balıkları toplamak, toplam 5 balık toplayıp Tuana'ya geri dönüyoruz. Topladığımız balıkların kilosuna göre bir miktar Fishing Medal elde ediyoruz.

*Tekrarlanabilir görevdir. 8 saat sonra tekrar alıp yapabilirsiniz.

Gelanf Hunting Tournament in Winter Games (Hunter's Island)

Kaiyatu bize 3 adet Gelanf Yemi veriyor ve bu yemleri kullanarak 3 dövüş yapmamızı istiyor. Farklı türde gelanflar var ne kadar güçlü gelanf gelirse ve onu kesersek o kadar fazla Gelanf Hunting Medal elde ediyoruz.

Icicle Target Pratice Tournament in Winter Games (Quiet Island)

Vokesa bizden hedef tahtasına Buz Sarkıtı ile 3 atış yapmamızı istiyor. Burdaki amaç biraz şanslı olup yüksek skorlu atışlar yapmış olmak.(Atışları biz yapmıyoruz, konuşmayı ilerlettikçe sistem otomatik kendisi oynuyor.) 3 atışıda tamamladığımızda toplam skorumuza göre Target Practice Medal elde ediyoruz.

Canoe Racing Tournament in the Winter Games (Floating Wharf)

Inchu bize bir Kano veriyor ve bu kanoyu kullanarak bölgeler arası geçiş yapmamızı istiyor. Kanoyu kullanınca yen bir pencere açılıyor burdan seçtiğimiz doğru şıklara göre Canoe Racing Medal elde ediyoruz.

Tournament in the Ice Arena at the Winter Games (Ice Arena)

Uataun bizden yetileri en iyi şekilde yenmemizi istiyor. Konuşmanın sonunda dövüş başlıyor, toplam 5 yetiyle dövüşüyoruz. 5 dövüşten yendiğimiz dövüş sayısına göre Single Combat Medal elde ediyoruz.

Tournament on Confrontation Island (Confrontation Island)

Guntur bizden olayla birlikte gelen dövüş alanında (Confrontation Arena) zafer kazanmamızı istiyor. Zafer için yapmamız gereken içeri girdiğimiz 3 kişiyide topladığımız Kar Topuyla 10 kere vurarak dondurmak, bir oyuncu toplam 10 kere vurulunca üzerine yaratık saldırıyor ve çok güçlü bir yaratık olduğundan kesme gibi bir şansımız olmuyor.(zaten vurulmuyor kendisine) Bu şekil 3 rakibimizide etkisiz hale getirip tek hayatta kalan siz olunca "Victor's Altar" a basıyoruz ve arenaya bitiriyoruz. Daha sonra Guntur'a dönüp Fighting Superiority Medal elde ediyoruz.

-Peki bu elde ettiğimiz Medal'ları ne yapacağız?
Bunu henüz bende bilmiyorum, şahsi iki düşüncem var biri olay sonunda bu görevlerden en çok madalya toplayan kişiye/kişilere bir ödül verilir veya bunları takas edebileceğimiz bir mağaza açılır.

206

Wednesday, February 18th 2015, 5:22pm

Dead masters of the Ancient Temple görevini nasıl yapacağız

görevin açıklamasında:
Go to Jasmine Brushwood and find the gorge that Shiko was talking about. Then find a liche leader and get some item from them to show the paladin.
yazıyor.

207

Thursday, February 19th 2015, 12:43am

Arkadaşlar Bald Stake görevi için birisinin bana Garlic Charm hediye etmesi gerekiyor bana yardımcı olabilecek varmı?

208

Friday, February 20th 2015, 9:38pm

lag ve lag

İngilizcem pek iyi degil ancak her zamanmi var yoksa küre kiracagim zamanmi yapiyorlar bilemedim lagdan oyun oynayamaz hale geldik bi kurede en azindan 2-3 altin masrafimiz var onu dahi karsilayamadan oyunu kapatiyoruz surda bir iki saat oyun zevkimiz var onunda icine ettiler saolsunlar

209

Thursday, February 26th 2015, 11:08am

Uninvited Demonologist Guest

bu gorevın sonunu getırebılen varmı varsa yazabılırmı :kiss2:

210

Thursday, March 12th 2015, 11:16pm

March - Wake from Winter Slumber Event (Mart - Kış Uykusundan Uyanma Olayı)

Olayda 1 tekrarlanamayan ve 6 tekrarlanabilir görev bulunmaktadır. Bunları aşağıda anlatılan şekilde yapabilirsiniz.

Görevler:
*Görevlerin yerlerini daha rahat bulabilmeniz için görev isminin yanına alacağınız karakterin adınıda yazacağım.

Romantic Dinner (Elusive Shuan)

Elusive Shuan özel biriyle yiyeceği romantik bir akşam yemeği için bizden yardım istiyor ve bizi Voluptuous Mary'nin yanına gönderiyor.(Baurvill Hamlet bölgesindeki Mary's Tavern'da bulabilirsiniz.) Mary bize yemek için 3 seçenek sunuyor: (Her aşamada kendimize uygun seçeneği yaparak ilerliyoruz.)

*Görevlerin zorlukların küçükten büyüğe göre sıralanmıştır, ne kadar zor görevi yaparsanız ödül okadar büyüyor.

1)Basit Yemek (Voluptuous Mary): Mary bize yardımcı olabileceğini söylüyor fakat karşılığında 10'ar adet Gammon, Cheese ve Grapes istiyor, bunun yanısıra 1'er adette Rosemary ve Milfoil karışımları istiyor. Bu malzelemeri temin edip Mary'e döndüğümüzde bize Home-cooked Dinner veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

2)Lezzetli Yemek (Vaslav the Ranger): Vaslav bize yardımcı olabileceğini söylüyor fakat karşılığında 5 adet Pkhadd Bear öldürmemizi istiyor. 5 Pkhadd'ı öldürüp Vaslav'a döndüğümüzde bize Tasty Dinner veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

3)Olağanüstü Yemek (Squire Voldemar): Voldemar bize yardımcı olabileceğini söylüyor fakat karşılığında 1 adet Crystalline Coal, 1 adet Evil eye ve 3 adet Efril istiyor. Bu malzemeleri temin edip Voldemar'a döndüğümüzde bize Exquisite Dinner veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

Daha sonra yukarıdaki yemek seçenekleri gibi 3 farklı zorlukta çiçek seçenekleri/görevleri çıkıyor. Bunlarıda üçe ayıralım.

1)Basit Çiçek (Ikvan the Peasant): Ikvan bize çiçeği verebileceğini söylüyor fakat karşılığında 1'er adet Leather Vest ve Leather Cuisses istiyor. Bu zırhları temin edip Ikvan'a döndüğümüzde bize Sweet Bouquet veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

2)Nefis Çiçek (Herbologist): Bitkici bize çiçeği verebileceğini söylüyor fakat karşılığında 20'şer adet Belladonna ve Hosta bitkilerini istiyor. Bunları temin edip Herbologist'e geri döndüğümüzde Bize Exquisite Bouquet veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

3)Bereketli Çiçek (Cordelia): Cordelia bize çiçeği verebileceğini söylüyor fakat karşılığında 1'er adet Centrido ve Incarnum istiyor. Bunları temin edip Cordelia'ya geri döndüğümüzde bize Luxuriant Bouquet veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

Daha sonra yukarıdaki diğer seçenekler gibi 3 farklı zorlukta şiir/şarkı görevleri çıkıyor. Bunlarıda üçe ayıralım.

1)Lirik Şarkı (Veyko the Herdsman): Veyko bize bu romantik şarkıyı verebileceğini söylüyor fakat karşılığında 30 adet yeşil şifa tomarı istiyor. Bunu temin edip Veyko'ya geri döndüğümüzde bize Lyrical Song veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

2)Lirik Türkü (Pandrik the Wise): Pandrik bize bu romantik türküyü verebileceğini söylüyor fakat karşılığında 40 adet Ancient Parchment ve 20 adet Bewitched Parchement istiyor. Bunları temin edip Pandrik'e geri döndüğümüzde bize Lyrical Ballad veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

3)Lirik Şiir (Chooli-a Veyna): Veyna bize bu romantik şiiri verebileceğini söylüyor fakat karşılığında 1 adet Flamian veya 1 adet Luxite istiyor. Bu ikisinden herhangi birine temin edip Veyna'ya geri döndüğümüzde bize Lyrical Ode veriyor, bunuda Elusive Shuan'a teslim ediyoruz.

Yukarda yazdığım aşamaları tamamlayınca Elusive Shuan yaptığımız görevlerin zorluklarına göre bir miktar(25-35-50) Carved Bug elde ediyoruz.
*Tekrarlanamaz görevdir. Bir zaman sonra tekrar alıp yapamıyoruz.

Shoots and Roots (Sporucs)

Sporucs mart ayıyla gelen polenlerin yaptığı öksürükler için bir bitki getirmemiz konusunda yardım istiyor. Bu bitkiyi balıkçı,büyücü ve jeolog kaynakları toplarken elde edebiliyoruz.(Biraz geç düşebiliyor.) Toplam 10 adet elde ettiğimizde Sporucs'a geri dönüyoruz ve görevi tamamlıyoruz.

Ödül olarak 10x Carved Bug elde ediyoruz.
*Tekrarlanabilir görevdir. 15 saat sonra tekrar alıp yapabilirsiniz.

Alder Pollen (Samuel the Cleric)

Samuel şifa iksiri yapmak için yardım istiyor ve bizden kendimizden en fazla 1 level düşük yaratık öldürerek 10 adet polen elde etmemizi istiyor. Gerekli kadar poleni elde ettiğimizde Samuel'e geri dönüyoruz ve görevi tamamlıyoruz.

Ödül olarak 10x Carved Bug elde ediyoruz.
*Tekrarlanabilir görevdir. 15 saat sonra tekrar alıp yapabilirsiniz.

On the Search for Spotty Bugs (Nodilarie)

Nodilarie bizden Benekli Böcekleri toplama konusunda yardım istiyor. Bu böcekleri Feygo'daki bataklıkta bulunan harabelerde ve sessizlik platosundaki harabelerde, harzida instancesindeki peteklerde, terkedilmiş evin ve kral magiş kalesinin gizli bölgelerinde(haritada sandık gösteren yerler), krets inindeki tıklanabilir yerler vs.. Ayrıca her günlük görev tamamladığımızdada elde edebiliyoruz. Gerekli sayıda elde ettikten sonra Nodilarie dönüyoruz bize iki seçenek sunuyor:

5 Benekli Böcek şıkkını seçersek 2 Carved Bug elde ediyoruz.
10 Benekli Böcek şıkkını seçersek 5 Carved Bug elde ediyoruz.
*Tekrarlanabilir görevdir. Zaman kısıtlaması yok sürekli yapabilirsiniz.

Tek mesaja sığmadığından devamı aşağıdadır.

This post has been edited 1 times, last edit by "cnR" (Mar 6th 2018, 8:41am)

211

Thursday, March 12th 2015, 11:17pm

Lost Wager (Frex the Knight)

Frex bize Kokulu Tomurcuklar veriyor ve bunları mağara,arena veya mabette rakibimizin üstüne atmamızı istiyor. Bu üç dövüş alanından herhangi birinde kokulu tomurcukların üstüne gelip use diyoruz ve açılan yeni pencerede rakibimizin ismini girip onaylıyoruz. Bu şekil yaptıktan sonra Frex'e geri dönüp, görevi tamamlıyoruz. Ayrıca kokulu tomurcukların haricinde 2 farklı görev daha verebiliyormuş bu diğer 2 görevi henüz yapma fırsatım olmadığından bir bilgi veremiyorum.

Ödül olarak 7x Carved Bug elde ediyoruz.
*Tekrarlanabilir görevdir. 5 saat sonra tekrar alıp yapabilirsiniz.

Find and Deactivate (Warlord Damirus)

Damirus bize 3 adet Hançer veriyor ve bunları Plateu of Silence veya Haunted Place bölgelerinde 5 dakika aralıklarla kullanmamızı istiyor. Bütün hançerleri kullandıktan sonra Damirus'a geri dönüyoruz ve görevi tamamlıyoruz.

Ödül olarak 5x Carved Bug elde ediyoruz.
*Tekrarlanabilir görevdir. 10 saat sonra tekrar alıp yapabilirsiniz.

A Flower Triboll Game (Tindoline)

Bu tam olarak görev sayılmaz şansa dayali bir oyun diyebiliriz, oyuna başlamak için Tindoline gidiyoruz bizden Silver Pendant istiyor aksi takdirde oyuna başlayamıyoruz. Oyunun içeriğine gelirsek oldukça basit 3 çiçek var içlerinden birinde Fairy Charm adlı bir hediye var bizde bu hediyeyi bulmaya çalışıyoruz, artık şansımıza göre bir seçim yapıyoruz.. :))

Ödül olarak Carved Bug vermiyor bu görev. Sadece oyuna başlamak için kullandığımız hediyeyi geliştiriyoruz diyebiliriz.

-Peki bu Carved Bug'ları ne yapacağız?
Ayın 18'inde City Fair'de açılacak mağazadan çeşitli nesnelerle takas edebileceğiz.

-Nelerle takas edebileceğiz?
http://warofdragons.com/info/library/ind…?obj=cat&id=194 burdaki linkin en alt tarafında görebilirsiniz.

-Bu sezonluk olaylarda gelen kartlar ne işe yarayacak?
Oyunda bununla ilgili çok soru geliyor, arkadaşlar bu her ayın olayından kazandığımız kartlardan bir deste yapılacak toplam 12 ayın kartlarından oluşan bir deste olacak, henüz destenin ne tür bir özellik verdiği bilinmiyor..

Olayda Alınabilecek Gelişmeler

Try Your Luck > "A Flower Triboll Game" oyununda doğru şıkkı bulamadığımızda elde ediyoruz, bu gelişmenin 5'lik versiyonuda bulunmaktadır.
A Piece of Good Luck > "A Flower Triboll Game" oyununda doğru şıkkı bulduğumuzda elde ediyoruz, bu gelişmenin 5'lik versiyonuda bulunmaktadır.
Event Organiser > Romantic Dinner, Shoots and Roots, Search for Spotty Bugs ve Healing Pollen görevlerini en az birer kere tamamladığımızda elde ediyoruz.
Friendly Help > "Lost Wager" görevini tamamladığımızda elde ediyoruz, bu gelişmenin 5'lik versiyonuda bulunmaktadır.
From the Bottom of My Heart > Olay sonunda açılacak mağazadan 5 tane Spring Bug Pendats alıp başka bir oyuncuya hediye ettiğimizde elde ediyoruz.(Tam emin olmamakla birlikte)
Well Wisher > Olay sonunda açılacak mağazadan Ringing Bells alıp bununla bir arkadaşımıza mesaj gönderdiğimizde elde ediyoruz, bu gelişmenin 10'luk versiyonuda bulunmaktadır.(Tam emin olmamakla birlikte)

**Ayrıca Barrow of Sadness bölgesindeki Gloum'da olaya özel çıkınlar geldi, yalnızca bir kere alınabiliyor ve içinden 75x Carved Bug çıkıyor. Buda ufak bir hatırlatma olsun. :)

Son olarak mentorlerin birer robot olmadığını yanlışları/eksikleri olabileceğini unutmadan hepinize bol eğlenceler diliyorum. :kiss2:

212

Friday, March 13th 2015, 9:14pm

- Kwelia -

Selam. Sizi bir görevden dolayı rahatsız ediyorum. Benim (http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=229908398) busula görevi yarım kaldı. Hangi bölgelerde aktiv edilir ve saat kaçta aktiv edilir bu konuda ayrdımcı olursanız teşekkür ederim. Önceden teşekkürler. :rose:

213

Saturday, March 14th 2015, 7:01am

RE: - Kwelia -

Selam. Sizi bir görevden dolayı rahatsız ediyorum. Benim (http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=229908398) busula görevi yarım kaldı. Hangi bölgelerde aktiv edilir ve saat kaçta aktiv edilir bu konuda ayrdımcı olursanız teşekkür ederim. Önceden teşekkürler. :rose:
Virigiya district > barrow of sadness > vassals tomb > steppe vista > pacifist hill

yukarda yazdığım sırayla her bölgede linkini attığınız pusulayı kullanıyorsunuz. (zamanı önemli değil ve bu bölgeler magmar bölgesine nereye tekabül ediyorsa orda kullanman lazım) en son bölgede kullandığınızda 1893 canlı, blokta 35 civarı vuran bir yaratık saldırıyor, onu öldürünce bir sandık düşecek onu kesinlikle açma eğer açarsan görevi tamamlayamıyorsun, son olarak sandığı deniz kızına teslim ediyorsun ve sana 2 altın karşığı bu sandığı verebileceğini söylüyor 2 altın verip sandığı alıyorsun, bu sandığın içindende korsan kemeri, korsan çantası, 10 efril veya evrak yığını çıkıyor (tamamen şansına kalan bir durum :))

214

Saturday, March 14th 2015, 7:08am

RE: - Kwelia -

ufak bir araştırmayla magmar diyarı için pusulanın kullanacağı bölgeleride buldum :)

Start at Country Vurdaliya > The Place of sorrow > Village of maettro > Gorge of gondi > Thorm apple brushwood

215

Saturday, March 14th 2015, 6:55pm

Encountering Treasure Hunters: Path to Treasure

Arkadaslar bu gorevde avılusa gereklı malzemelerı verek harıta ve buyutecı aldım.
harıtanın uzerine tıklayarak hazınenın olduğu bolgeye gıttım avlanı acınca kenarda buyutec vardı ona tıklayıp hazıneyı bulmaya calısırken Insufficient energy yazarak hata vermeye basladı bır sure sonra tekrar harıtayı tıklayınca ayrı bolgeye yonlendırdı ama yıne buyutece tıklayınca aynı yazı cıkıyor(Insufficient energy) hazıneyı bulamadığımdan avılusa dönduğumde hazıneyı bul gel dıyor bılgısı olan varmı tşk

216

Sunday, March 15th 2015, 11:54am

Romantic Dinner görevinde şarkı kısmında en basit olan şarkıda ( çok saçma oldu farkındayım ) 1 adet değil 30 adet tomar istiyor sanırım ben bir tane götürdüm ve bana elinde 30 tane yok gibi bir şey dedi :) :)

217

Saturday, March 21st 2015, 11:16am

oyunun donması

bıktım artık yıne basladı oyun donuyor nezaman bıteck bu oyunun hataları avlana gecemıyorum .ekran cıkmıyo sayfa yenıle....ya bıseyler yapın 1 gunmu..2 gunmu kapalı kalacaksa kalsın ıyıbır bakımyapın su oyuna..:cry:

218

Sunday, March 22nd 2015, 9:41am

Yeni Ticaret Kuralları SSS(FAQ)

Yeni ticaret kurallarıyla ilgili sıkça sorulan sorular listesi:
  • Yeni ticaret kuralları ne zaman yürürlüğe girecek? Yeni kurallar yürürlüğe girmesinden önce yaptığım ticaretleri dengelemezsen ne olur?
Cevap: Yeni ticaret kuralları 1 Nisan tarihinde yürürlüğe girecek ve bu kurallar geriye dönük DEĞİLDİR. 1 Nisan öncesindeki ticaretler aşağıdaki linkte bulunan kurallara göre çalışır.
http://warofdragons.com/info/info/index.php?obj=cat&id=90
  • Yeni kurallardan kimler etkilenecek? Multiler veya birbirine bağlı olmayan karakterlerden hangilerini etileyecek?
Cevap: Yeni kurallar birbirine bağlı olmayan karakterleride etkiler, ayrıca multi olan veya aynı ip veya pc den oyuna giren karakterler arasında karşılıksız para veya aktarma yapmaya izin verilmeyecektir.
  • Bir oyuncunun 'power-leveling' sınırını aştığı hesaplanırken eşyanın üzerinde yazan fiyatını mı yoksa piyasadaki fiyatını mı kullanıyorsunuz?
Cevap: Bir eşyanın piyasadaki ortalama fiyatı kullanılır. Her ırkın kendine göre ortalama piyası fiyatı vardır ve biz bunu dikkate alacağız.
  • Ama ortalama piyasa fiyatları zaman zaman değişebilir?
Cevap: Yönetim günlük olarak ortalama eşya fiyatlarını izleyecek ve oyuncuların ticaretlerini kontrol ederken o fiyatları kullanacak.
  • Power-leveling aktarım konusunda zaman sınırı var mı? Yani oyuncular arasında açıklanan belli aktarım ücretlerini geçmezsek 1 ay/ 3 ay/ 1 yıl gibi sınırlamalar var mı?
Cevap: Herhangi bir zaman sınırlaması yoktur. Bu 1 Nisan'dan başlayarak alıcı oyuncunun seviye grubuna göre belirlenen power-leveling sınırını geçmeden aktarım yapabilirsiniz anlamına geliyor. O sınırdan düşük bir aktarım yaptıysanız sınırı aşmayacak şekilde parça parça aktarımda yapabilirsiniz. Bütün aktarımların toplamı power-leveling sınırını aşarsa bu power-leveling kabul edilecek ve buna göre cezalandıralacaktır.
  • Eğer bir oyuncu ile taksitli veya kısa sürede ödemeli bir item alışveriş anlaşması yapmışsak fakat bu itemin piyasa fiyatı levelimize göre olan power leveling transfer limitini aşıyorsa ne yapmamız gerekiyor?
Cevap: Böyle bir durumda yani bu aldığınız itemin piyasa fiyatı powerleveling aktarma sınırını aşıyorsa, gereken ücretin 10 gün içinde mutlaka ödenmesi gerekmektedir, bu şekilde sorun kalmayacaktır.
  • Eğer bir itemi taksit ile satmak istersem ne yapmalıyım ? (belirli ödeme planı ile, yani bir itemi alıp ya da satıp ücretini belirli aralıklar ile ödemek veya almak)

Cevap: Feodaki oyuncular güvendikleri diğer oyuncular ile ücretin ödenmemesi veya kandırılma gibi riskleri göze alarak taksitli satış veya alım yaparlar,eğer bu riski göze aldıysanız ve başınızın muhafızlarla derde girmesini istemiyorsanız, itemi aldığınız anda (en kısa sürede) ilk ödemeyi yapın (itemi,aldığınz veya sattığınız oyuncuyu ve ödeme planını infolarınızda ingilizce olarak belirtmenizi tavsiye ediyoruz) kalan taksit ödemeleri en fazla 10 gün aralıklarla yapılmalıdır, eğer taksitler ödenmezse muhafızlar bunu powerleveling olarak değerlendirip iki tarafa da ceza verebilirler.
  • Biz han kasası üzerinden birçok transfer yapıyoruz,bunlar oyun kurallarınca nasıl değerlendiriliyor?
Cevap: Han kasası üzerinden yapılan aktarmalar da aynı şekilde power-leveling kurallarına tabidir ve transfer limitleri orası için de geçerlidir.

*Bu yazı admin'in hazırladığı listeden çevirilerek yazılmıştır. Orjinal versiyonuna buradan bakabilirsiniz: http://warofdragons.com/forum/index.php?…&threadID=30457

Onurum tr/Kwelia

This post has been edited 3 times, last edit by "- Clamatis -" (Sep 6th 2019, 12:40pm) with the following reason: Some edits

219

Tuesday, March 24th 2015, 2:12pm

terbıye lutfen

ŞU AN INSAN VE MAGMARLAR BIRBIRINI DUYUYOR VE ANLIYORUZ ARKADASLAR AMA INSAN ARKADASLARDAN BAZISI KUFURLU VE TURKCE KONUSUYOR LUTFEN BIRAZ TERBIYELI OLALIM CARIN BIR BAYANA AIT OLABILECEGINI DUSUNUN TESEKUR EDERIM...HERKESEKOLAY GELSIN

220

Tuesday, March 24th 2015, 4:43pm

Yeni ticaret kuralları hakkında gelen sorulara göre yapılan açıklama

Karakterler arasında yapılan aktarmalarda powerleweling sınırı iki karakterin arasında yapılan aktarmalar için alıcının leveli göz önünde bulunarak hesaplanır,mesela 1 nisandan itibaren sizin levelinizin 5 level olduğunu ve bu levele göre bir karakterden aldığınız powerleveling sınırının 75 altın olduğunu göz önüne alırsak, ben size 75 altın veririm ve ikimiz de hiçbir ceza almayız, aynı zamanda siz threepwooddan da 75 altın alabilirsiniz ve yine herhangibir problem yaşamazsınız (burda önemli olan nokta bu alışveriş yapan karakterlerin multi veya aynı ip/pc den oyuna giren karakterler olmamasıdır eğer böyle bir durum varsa karşılıksız aktarmalar her halükarda yasaktır)

Problemin başladığı ve 10 gün içinde geri ödemezseniz powerleveling olarak değerlendirilecek nokta şudur eğer bu 75 er altınlık aktarmalardan sonra ben veya threepwood tekrar size bu 75 altının üzerine para veya item aktarırsak bu powerleveling sınırını aştığı için yasaktır.

Başka bir sorulan soruyu da şu örnekle cevaplayabilirim, mesela siz 5 levelsiniz ve ben size 75 altın para verdim, eğer siz 6 level olursanız sizin poerleveling sınırınız da 25 altın daha artacağı için benim size 25 altın daha vermemde bir sakınca yoktur.

*Bu açıklama lososerg adminin yaptığı açıklama tercüme edilerek yazılmıştır orjinalini bu linkten okuyabilirsiniz http://warofdragons.com/forum/index.php?…3790#post213790

tercüme : onurum tr / kwelia