Sprache

You are not logged in.

• Send private message

901

Sunday, December 25th 2016, 3:06pm

Anladım tamamdır teşekkürler bilgi için

902

Sunday, December 25th 2016, 3:32pm

Yasak Mi?

lvl 5 chaotic war'a kızıl baltalarla girdim (sadece balta yani silah başka kızılım yok) yasak mı?

savaş kısıtlamaları nelerdir?

• "-Cahal-" has been banned

Occupation: Master of Satire

• Send private message

903

Sunday, December 25th 2016, 3:36pm

lvl 5 chaotic war'a kızıl baltalarla girdim (sadece balta yani silah başka kızılım yok) yasak mı?

Kaotikte,hand of the abyss ve hand of the sky gibi dövüşlerde hiçbir şey yasak değil,tamamen kırmızı eşyalarla girebilirsin.

ANCAK

Arena,Tapınak,Tallaar,Kristal Mağaraları gibi dövüş alanlarında kırmızı zırh tamamiyle yasak,sadece balta(lar) ve yay serbest.
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.

904

Sunday, December 25th 2016, 3:55pm

http://warofdragons.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=33386 şu konuya bakabilir misiniz

906

Thursday, December 29th 2016, 9:00am

shadow'umun ayakkabıları çıkıyor. bir dövüşe girmeden önce gölgeme girip zırhları üstünde mi diye kontrol etmek zorunda kalıyorum. bu neden acaba?

907

Sunday, January 1st 2017, 8:20pm

client otomatik giydirmedenmiş sorun çözüldü...

908

Tuesday, January 10th 2017, 9:40pm

Arkadaşlar klan arıyorum seviyeme uygun oyun içi mesaj atarsanız konuşabiliriz.

909

Saturday, January 14th 2017, 2:59pm

rainbow sphere i alabilmek için kalan süreyi öğrenebilme imkanı var mı? chate bir komut yazıyorduk yanlış hatırlamıyorsam.kalan süreyi gösteriyordu.yardımcı olabilir misiniz?

910

Saturday, January 14th 2017, 4:34pm

rainbow sphere i alabilmek için kalan süreyi öğrenebilme imkanı var mı? chate bir komut yazıyorduk yanlış hatırlamıyorsam.kalan süreyi gösteriyordu.yardımcı olabilir misiniz?
Ekranın en sağ tarafındaki "Quests" butonuna basın daha sonra "Recurring Quests" sekmesine geçin orada "The Gifts of Nature" adlı bir görev ismi olacak onun sağ tarafında küre almana kalan süreyi görebilirsin, eğer süre dolmuşsa da accessible olarak gözükür.

911

Saturday, January 14th 2017, 5:16pm

Ekranın en sağ tarafındaki "Quests" butonuna basın daha sonra "Recurring Quests" sekmesine geçin orada "The Gifts of Nature" adlı bir görev ismi olacak onun sağ tarafında küre almana kalan süreyi görebilirsin, eğer süre dolmuşsa da accessible olarak gözükür.
sağolasın :hug:

912

Sunday, January 15th 2017, 4:35pm

client ten oynuyorum oyunu. auto-eating diışında eating i bir tuşa kısa yol olarak atayabilme imkanımız var mı?

914

Monday, January 16th 2017, 5:39pm

Katılıyorum... ya da direkt olarak manuel değilde otomatik olarak seçtiğimiz miktarda yiyemiyor mu?

• Send private message

915

Monday, January 16th 2017, 7:35pm

Katılıyorum... ya da direkt olarak manuel değilde otomatik olarak seçtiğimiz miktarda yiyemiyor mu?
Otomatik olarak yeme seçeneği var,sağ üstteki çatal-bıçak simgesine tıkladıktan sonra "Settings..." seçeneğine basıp "Enabled" kısmını seçerek "Life Level Below" kısmından canın ne kadarın altında kaldığında yemek istediğini seçip (büyücüyken mana için yiyecek de tüketeceksen onun hemen sağında kalan "Mana Level Below" seçeneğini de seçip) altındaki kısımdan hangi yiyeceği yiyeceğini seçebilir,ardından tercihine göre "Always use this set" kutusuna tik atıp "OK" seçeneğine tıklayabilirsin,ardından dövüşten çıktığında otomatik olarak yiyeceği tüketeceksin.

Umarım yardımcı olmuştur.

Bol şans.
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.

• Send private message

916

Monday, January 16th 2017, 8:26pm

Ayrıca şunu da ekleyeyim: yine çatal-bıçak simgesine tıklayıp "add set" seçeneğine tıkladığında bir yiyecek seçip ortada bulunan üç simgeden en üsttekine (add element) o yiyecekten yemek istediğiniz miktarı sağ tarafta gösterene dek tıklayabilir,ardından "Eat" seçeneğiyle manuel olarak birden fazla yiyeceği yiyebilirsiniz.

İyi şanslar.

917

Tuesday, January 17th 2017, 4:04pm

Uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim küre kırarken işime yarayacaktır :) :rose:
İyi oyunlar.

918

Wednesday, January 18th 2017, 12:23am

dediklerinizi yapmama rağmen otomatik yemiyor..

919

Wednesday, January 18th 2017, 1:12am

January görevinde galash rünler verdi bunları nerede aktif edecem acep

920

Wednesday, January 18th 2017, 8:30am

dediklerinizi yapmama rağmen otomatik yemiyor..

çünkü dövüş bitince victory ekranındaki "exit" e basmanız gerekiyor. direk bölgeye geçerseniz yemez